Zenyit Szentpétervár

Visszatekintés 2. rész - Legek

2017. február 01. - Sztbeni95

Előző cikkemben a nyári igazolásokat mutattam be, most az ősz "legjeit" szeretném.

Legjobb meccs: ezen sokat nem kellett gondolkodnom, szerintem egyértelműen a Maccabbi elleni 4:3 volt nem csak az ősz, hanem az elmúlt sok év legjobb meccse. Ha valaki nem emlékezne: a meccs borzalmasan kezdődött, és borzalmasan is folytatódott egészen a 77. percig. Akkorra az izraeliek már 3:0-ra vezettek. Azonban ekkor jött Kokorin szépítése ami mindent megváltoztatott. Maurício a 84. percben 3:2-re módosította az állást, két perc múlva pedig Giuliano egyenlített. Azonban a valódi dráma a 92. percben történt, Djordjevic egy gyönyörű csukafejessel eldöntötte a mérkőzést. Erre a meccsre még Lucescu is azt nyilatkozta, hogy ilyet még nem látott, pedig megélt már pár dolgot az öreg. 

mac.jpg

Legnagyobb győzelem: az EL második körében az AZ Alkmaar elleni 5:0.

Legrosszabb meccs: az Anzsi elleni 4:0-as vereség a kupában a világ szégyene volt. Ekkora vereség nem volt évek óta, még a BL-ben sem. Ok, hogy nem vették komolyan a kupát, de akkor is szégyen volt ez.

Legjobb játékos: ezen sokat gondolkoztam, és szerintem Giuliano érdemli meg legjobban ezt a kitüntetést. De Dzjuba se maradt el sokkal.

giuliano_1.jpg

Legjobb igazolás: Giuliano, ez egyértelmű.

Legnagyobb meglepetés: Robert Mak játéka. Gondoltam, hogy tehetséges, de nem hittem, hogy ilyen jó be fog illeszkedni.

mak.jpg

Legnagyobb csalódás: Lodigin, aki már másfél éve nem tudja hozni a korábbi szintet. Nem azt mondom, hogy rettenetesen játszik, de messze van attól, ami volt korábban. Elég látványos adat, hogy a transfermarkt.de szerint 2015 nyarán még 10 millió euró volt az értéke, ma már csak 4 millió. Ekkora zuhanás csak nagyon ritkán fordul elő egy ilyen fiatal játékosnál. Tavasszal össze kell szednie magát, különben az újonnan igazolt Lunyov hamar kiszorítja a csapatból.

markwert.bmp

A képen Lodigin meredeken csökkenő értéke látható

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fc-zenit.blog.hu/api/trackback/id/tr8912170150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása